ndjekur prej bishave Jashari (i Mehmetit) me birin Muharremin( 17 vjeq) e humbė  lidhjen me pjesėn tjetėr familjes.

Pas shumė peripetive arrijnė Kosovė dhe vendosen fshatin Sibofc.

E Muharremi ishte djali i vetėm i Jasharit pati kater djem (nuk dije asgje per vajza!):

HYSEN,
ALI,
KADRI dhe
ARIF.

Hyseni kishte dy vajza:

GJYLA

dhe
HASA.

 

Arifi kishte tre djem:

ASLLAN
SHABAN

dhe
MUHARREM,

 

dhe kater vajza:

FAZILE,
HAFIZE,
SHEFKIJE dhe
REMZIJE.

Asllani ka kater djem:

IDRIZ,
RAMIZ,
ILMI
SAMI

 dhe gjashte vajza:

AJSHE,
HANIFE,
HAVE,
XHEVRIJE,
MEJREME,
ABIDE.


Muharremi ka dy djem:

AVNI,
BASTRI,

 

dhe dy vajza:

FEXHRIJE,
MAKFIRE

 

 

Familja e Aliut

 


ALIU    ---4djem e 4 vajza.
Avdiu---i vdek.
Sejdiu--i vdek.
Hamdiu
 Azizi.
 Selimja
Nefisja
Zylfija

Metija.

Hamdiu Dhe Fatimja 6 djem e 2 vajza
Mustaf
Lutfi
Ismet
XHaferi
Avdi
Bekim
Fetije
Sevdije- e vdek.

 

 

Mustafa dhe fahrija -3 djem.
Dritoni
Fatoni

Blerimi

Dritoni dhe mrika -2 femi
Donika
Dioni.

Lutfiu dhe Fexhria
kan 5 vajza e dy djem:

 

Valbone

Fatime

Shukrie

Shpresa

Egzon

Adnan

Arbesa

Azizi vllai i Hamdiut ka tre djem e 5 vajza.

 

Ballina